0
Winkelwagen

Garantie

Defect product binnen garantietermijn
Wanneer het product binnen twee maanden defect raakt, heeft u recht op garantie. Wees ervan overtuigd dat er geen sprake is van een bedieningsfout. Lees daarom eerst goed de meegeleverde handleiding. 

Let op! De volgende schadegevallen zijn uitgesloten van garantie:
• Schade als gevolg van ondeugdelijk gebruik (bijvoorbeeld valschade);
• Melding na twee maanden van ontvangst van het product;
• Vocht- en/of waterschade.
Het repareren van een product duurt gemiddeld twee tot vier weken. AllesCentraal heeft geen enkele invloed op de reparatietermijn en kan deze niet bespoedigen. AllesCentraal neemt geen producten in behandeling die niet bij AllesCentraal gekocht zijn. Indien van toepassing, zal de AllesCentraal de klant doorverwijzen naar een extern reparatiecentrum of fabrikant voor afhandeling. Na een succesvolle reparatie zullen wij het product direct naar het door u opgegeven adres terugsturen. Het is mogelijk dat het product niet wordt gerepareerd, maar wordt gecrediteerd of vervangen door een ander exemplaar. Op het moment dat het product niet defect blijkt te zijn of buiten garantie valt, kan de fabrikant of het reparatiecentrum kosten in rekening brengen. Deze kosten zijn voor de consument.

Defect product buiten garantietermijn
Mocht het voorkomen dat het product buiten de garantietermijn defect raakt, dan kan er geen aanspraak gemaakt worden op de garantie afhandeling door AllesCentraal. U kunt altijd direct contact opnemen met de fabrikant voor reparatiemogelijkheden.

Levering komt niet overeen met wat er besteld is
Komt de levering niet overeen met hetgeen wat u heeft besteld, dan vragen wij u dit zo snel mogelijk te melden.