0
Winkelwagen

Betaalmethoden

Bij AllesCentraal kunt u gemakkelijk, veilig en vertrouwd betalen met iDeal, Bancontact Mister Cash, Maestro, Mastercard, Visa en met Billink achteraf betalen.
 
Nederlandse bankrekeninghouders kunnen heel eenvoudig en betrouwbaar betalen via iDeal. Via iDeal kunt u gemakkelijk, snel en uitermate veilig betalen via het internet. Deze betaling gebeurd elektronisch en is bijna net zo makkelijk als pinnen. Als u wilt betalen via iDeal selecteert u deze betaalmogelijkheid bij het afrekenen. Als u dit gedaan heeft wordt u doorgelinkt naar een pagina waarbij u uw gegevens en inloggegevens moet invullen. Dit gebeurd in een uiterst beveiligde omgeving. Nadat u deze procedure met succes heeft afgerond keert u terug naar onze webwinkel.

Het is ook mogelijk om te betalen met uw MasterCard & Maestro. Uw creditcard gegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen. Hou bij een creditcardbetaling de volgende gegevens bij de hand: Creditcardnummer (de 16 cijferige combinatie op de voorkant van uw kaart) CVC code (de laatste 3 cijfers op de acherkant van uw creditcard)
Bij een creditcardbetaling wordt uw bestelling direct in behandeling genomen.
Hier zijn extra kosten aan verbonden: 3% van het totaalbedrag.


Het is ook mogelijk om te betalen met uw VISA creditcard. Uw creditcard gegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen. Hou bij een creditcardbetaling de volgende gegevens bij de hand:
Creditcardnummer (de 16 cijferige combinatie op de voorkant van uw kaart) CVC code (de laatste 3 cijfers op de acherkant van uw creditcard) Bij een creditcardbetaling wordt uw bestelling direct in behandeling genomen. Hier zijn extra kosten aan verbonden: 3% van het totaalbedrag.


Bancontact / Mister Cash is de meest bekende betaaloptie in België. Met Bancontact / Mister Cash kunt u via alle bekende banken online betalingen plaatsen. Heeft u toegang tot internetbankieren bij KBC, Dexia, Fortis Bank, Fintro Bank, Axa Bank, CBC Bank, VDK Spaarbank of de ING Bank? Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van Bancontact / Mister Cash, de makkelijkste en veiligste manier van betalen op internet.

Door achteraf te betalen met Billink profiteert u van het voordeel dat u de producten vaak de volgende dag al in huis hebt en pas na 14 dagen hoeft te betalen. Bij betalen met Billink wordt u direct gecheckt op uw kredietwaardigheid en weet u dus direct of u achteraf kan betalen met Billink. Als dit inderdaad mogelijk is worden de producten direct geleverd en stuurt Billink een factuur. Deze dient binnen 14 dagen betaald te worden, dus doe dit op uw gemak, wanneer het u uitkomt. Hier zijn extra kosten aan verbonden:  8,95

Let op: bij deze betaalmethode is het niet mogelijk om een ander afleveradres te kiezen. Deze betaalmethode is alleen beschikbaar voor afleveradressen in Nederland.